Nuffnang Ads

the sibs (;


Wednesday, February 23, 2011

Tears .

Bismillah ,

okay, belum lapar lagi ni , so baik aku tulis cepat sebelum perut aku memanggil makanan-makanan yang aku tak undang. haha, Sebenarnya, aku nak ketawa ni, tengok diri aku , tengok facebook, tengok orang yang rapat dengan aku, aku pun tak tahu lah kenapa kan? Em, korang perasan tak semua maklumat aku dah tukar kepada yang baru. Pink, tema untuk tahun ni, aku banyak suka warna pink yang lembut sebab hati aku lembut, kan? kan? haha, jangan jealous tau. Aku pening kepala nak cari widget apa semua, ish-ish, nak tanya siapa pun, aku malu. Orang kata, malu bertanya sesat lah jalan, tapi nampaknya, aku dah terlebih sesat kot sebab aku tak tanya siapa-siapa pun, aku redah je buat semua ni. Aku jalan-jalan kat blog 1 Malaysia, aku pandai-pandai lah ubah sikit. Aku cuma nak terus-terang ni.

say NO to Copycat 

Sebab aku tak suka orang tiru aku, aku pun tak suka nak tiru orang. I have my own personality and i have my own career okay? :) aku ada pendirian yang tetap. Kalau aku kata YES, so, jawapan dia adalah YES. But Yes kepada benda yang betul je lah, bukan yang negative. Haih, nampaknya aku semakin busy dengan kerja-kerja aku. Yelah, lepas ni dah nak bergelar seorang Usahawan yang berjiwa besar. Tolong hormat ya! Jangan nak berlagak, sebab aku tak suka berlagak. Aku nak ketawa bila ada orang kata aku ni sombong? hahaha~ macam lah orang yang kata aku sombong tu faham aku dari kecik sampai lah aku ni dah dewasa. haha! hello, i don't really care apa korang nak kata pasal aku, sebab all happens kat dalam dunia ni ada ANTICIPATION kan? Plus, semua yang berlaku ada hikmah, kalau orang tu tak suka kita, kita senyum saja pada dunia. Orang yang tak suka kita tu akan mengalami jiwa yang tak tenteram, I hope so! hahaha~

AND...

Mainly, untuk sesiapa yang tak puas hati atau berdendam dengan saya tu, padam saja dendaman anda sebab orang yang berdendam tu sentiasa hidup dalam keadaan yang tak puas dengan apa yang Allah bagi kat dunia ni. Ketawa pada diri-sendiri sebelum ketawa pada seseorang. yeah? chaiyokk masyarakat MALAYSIA!

SELAMAT SENYUM DAN SELAMAT KETAWA :D

2 comments: