Nuffnang Ads

the sibs (;


Wednesday, September 21, 2011

Bumi Allah.

Bismillah,

Selamat petang. Alhamdulillah, dengan petang yang sangat sejuk. Baru sahaja habis hujan. Hehe, sejuk dan dingin. Aku ingat nak jalan-jalan dengan Isha, dia pulak nak naik motor, aku pulak nak jalan kaki. Haaaa! Macam mana itu? Manusia kan pelbagai ragamm, aishh. Okay, lastly, kami cadang untuk tengok cerita hantu sambil Online facebook masing-masing :) ngee.


heheh, nampak kah? :P kikikiki. Em, hari rabu adalah hari cuti untuk kami. Tak ada kelas, huuu. So, kami pun lepaking dekat rumah dan buat kerja masing-masing. Yang Isha pulak tengah cari video yang seram untuk tonton pada petang yang sangat sejuk di Malaysia ni. Lagi-lagi di Shah Alam :P Whoa! Best. Aku sebenarnya dah tak tahu nak tulis apa untuk petang ni, bagi aku, aku ingat nak jogging petang nanti. InsyaAllah. Em, sebab cuaca pun okay-okay sahaja.


Tengok? Nampak baru lepas habis hujan kan? Sejuk je. Bumi Allah yang penuh dengan pelbagai cerita-cerita yang bukan realiti tetapi hanya hiasan dan penipuan. Cantik bukan awan itu? Alhamdulillah. Terasa diri ini sedang merantau di negara orang lain. Hehe, teringin saja mahu ke luar negara untuk melihat keindahan yang Allah cipta kan ini. Em, okay lah. Hehe, Moga petang ini adalah petang yang lebih baik dari petang sebelum-sebelumnya. Kbai~

No comments:

Post a Comment