Nuffnang Ads

the sibs (;


Sunday, January 30, 2011

Pagi tadi kan , hahaha .

Bismillah .

Hari ni asyik hujan ,maklum lah.. Dunia akhir zaman kan? Nak buat macam mana , terima dengan hati yang ikhlas dengan pemberian yang Allah kurnia kan. Kalau asyik panas je kang, nak hujan. Kalau asyik hujan je, complain nak matahari pulak. Tu lah susah kalau macam tu. Habis nak buat macam mana ? Redha lah :) Itu yang paling baik dan sangat terbaik. Cerita pasal hujan, aku balik kampung tadi. Cousins, semua berkumpul. Uncles and aunties , yang takde nephews and nieces :P Soon saya akan dapat, InsyaAllah. Em, tadi pagi aku online facebook. Pukul 7:30pagi - 10:30pagi, sekejap je, so , tak dapat feels sangat pasal info and gossips kat facebook tu. Dah online, tiba-tiba aku teringat nak text kawan aku yang paling aku sayang ni. Fatimah azuana dan Nazfar <3 Aww, menggila sampai ke tengahari pulak tu, nasib baik kredit full. Apa-apa pun kena top up jugak esok, takut emergency nak call orang nanti. Nak pecah perut aku mesej dengan dua orang puteri kayangan ni. Mana tak nya, cerita nya macam ni, aku cakap lah good morning kat dia dua orang tu. Lepas tu, diorang pun say G.M back to me lah. Aku takde niat lain pun sebenarnya. Aku cuma bagitahu kat diorang yang laki aku belum bangun lagi. Lastly, Naz & Ana dah fikir bukan-bukan. Nak tahu apa diorang cakap? hahaha~


"kau buat apa kat akim sampai dia tak bangun lagi tu?"


Ya Allah, aku punya tergelak. Nasib baik aku tak jatuh dari kerusi. Ada ke patut diorang tanya itu macam? hahah!! aku tak tahan , aku kasi letup lah lagi. Aku geram sangat , aku cakap je macam ni.


"kiteorang main rogol-rogol"


HAH! ambik kau, baru diorang tahu. Punya lah ketawa-ketawa tadi pagi. Macam orang gila pulak tu. Dari rm10 tinggal rm5 kredit aku. Sekali mesej, 2, 3 pages. Ketawa macam hantu tandas betul, wakakaka. Lepas tu, dah puas layan cerita 18sg ni, tetiba aku bagitahu ana:

"Ana, nina takut nak kawin lah macam ni  :("

Ana pun jawab.

"kenapa takut? sengal je Nina ni (---------------------)" <--- aku tak boleh bagitahu apa isi ana kata kat aku.

wakakakkaa, Rahsia, yang tahu pasal benda ni , aku , ana , naz , dengan akim je :P apa-apa pun, memang best gila layan **** dengan diorang. Terima kasih puteri kayangan <3

2 comments:

  1. ngan ak xnk share pn....wahaha...
    bhye ni...18sg..haha

    ReplyDelete
  2. perhh ~ mntang2 umuq da ckop .HAHAHA

    ReplyDelete